Det enda som får mig att må bra
är just nu träningen och den tar otroligt mkt tid och sen krävs det både sömn och återhämtning för att jag ska orka fortsätta. Men jag har ju inget bättre eller vettigare att göra så jag tänker fortsätta mitt race! Nu har jag ökat på och kör 2 pass med crosstrainer istället för att gå på löpbandet.

Nya träningsskor, böcker och ny frisyr
Fyndade dessa skor för 200 kr på tradera som har ett butikspris på 1200 kr. Faktiskt rätt sköna ra få återkomma efter en tids användande och se om de fortfarande är bra, jag kan ju inte använda mina skoinlägg i dessa skor. Så de finns ju en risk att jag får problem med fötterna.


Inhandlat lite böcker så nu blir det plugga av så virkningen kommer inte vara lika centralt i mitt liv. Dock har jag en bröllopspresent som jag ska ta itu med så fort jag fått pengar så jag kan köpa material.Här kommer en ny bild på mig i min nya frilla, ska försöka fixa bild på gymmet iklädd mitt specialbeställda linne från min kusin med text "Beach 2012 -40 kg" Fast nu är det bara 39 kg kvar :-) Vågen säger 123 kg och jag jobbar för fullt så svetten sprutar och hoppas kunna komma ner till 110 kg tills den 10 nov :-)

Chokladbollar, cupcakes och hårsnoddar
Har fyllt på med chokladbollar med pärlsocker :D


blev 9 st + 2 st som ska få cocos på sig istället :)

Fyller även på med lite nya cupcakes i andra färger toppade med jordgubbe istället för körsbär


Sweet :-)


Och så lite andra färgkombinationer på hårsnoddar

Ny vecka

och nya tag, kommer dock bara bli träning mån, tis, ons och torsdag, men ska se till att ta lite skogspromenader dit jag ska på torsdag :-)

Djurgården mössa & hårsnoddar

Vuxenstorlek 150 krHårsnoddar i nya färger, blir inte så mycket virkat nu när jag prioriterar gymmet och simhallen :-)
Har ju köpt halvårsgymkort och min förhoppning är att kunna gå ner minst 20 kg under den tiden.
Så de gäller ju att ligga i ordentligt.


Träningsschema & pulsklocka

Den här veckan kommer det bli träning i någon form varje dag. Vilodag? NEJ :P tom lördag och söndag ska jag motionera :-)
Vågen säger 124,8 kg och det har minska 6 cm på midjan efter bara lite mer än 4 veckors träning.
Jag har köpt ett 6-månaders gymkort så nu j*vlar!
Har hittat en pulsklocka som jag har beställt, den verkar ha väldigt bra funktioner som skulle passa mig samt att den ska vara kompatibel med de flesta träningsmaskiner och vattentät upp till 30 m :-)

RSS 2.0