Mitt nya liv

I många många år har jag satt mitt liv på paus och bara varit och väntat istället för att ta tag i saker och ting. Det är först nu allting börjar falla på plats och jag är ett steg närmare att älska mig själv och vara nöjd med mig själv. Jag har en lång inre resa att göra. För varje kilo kommer jag ett steg närmare den jag vill vara. Jag har ju börjat Butikssäljarutbildning på Eductus i Borlänge och det känns underbart att få komma ut och träffa folk och att äntligen kunna få en riktig utbildning på papper. Sen håller jag även på att ta itu med körkortet ska börja övningsköra och börja läsa och träna med teorin. För nu är jag motiverad och kommer bli mer motiverad ju fler framsteg jag gör :)

Håller även på att arbeta med mina tankar och beteenden. Jag vill göra en stor förändring i mitt liv, jag behöver bryta upp med mitt förflutna en gång för alla. Jag har viljan, mod, hopp och styrka och inget eller ingen ska få stå i vägen för att jag ska lyckas.

Det är slut med ensamheten, antisociala inåtvändna beteenden och isoleringen. Nytt år, nya utmaningar, människor, bättre hälsa, beteende och tankar.


Kommentarer
Postat av: Plutt

Åh, lycka till! ♥

2011-03-05 @ 12:04:11
URL: http://virkinprogress.blogspot.com
Postat av: Magdalena

Känner så jäkla väl igen mig i det där.Vad du är duktig, som kämpar på!!Kram

2011-03-08 @ 00:34:34
URL: http://mamaquilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0