hopplösa & packade musar, tisdagsträff och genuin dalamarknad
Hopplösa musar som är så söta och ja nu har jag beställning på ytterliggare 2 par :)


packade och klara :)


Blev aldrig att stå den 11 juni på hökartorget eftersom regnet öste ner men stod där istället 18 juni och har nu fått uppdrag att virka en fjällko och så var de en butik som heter hönsgården som är intresserad av mitt hantverk.
Imorn blir det ner i dalen och stå på loppisen sen har jag fixat så jag är inbjuden till genuin dalamarknad den 2 juli och går det bra så kommer jag säkerligen stå fler gånger :-)
 

Genuin dalamarknad hökartorget 11 juni kl 14-17

Där kommer jag befinna mig ett par timmar imorgon :-)
Ha en trevlig helg!

liljekonvalj
Var ute på lunchen på min praktik och plockade en stor bukett med liljekonvalj,
doftar ljuvligt inomhus nu :)
Vikten har ökat kraftig men ska höra om ny medicin,
för sen jag slutat med reductil har det inte gått bra, sen har jag råkat ut för alla möjligt sjukdomar och besvär som gjort att jag tappat motivationen och ibland livsglädjen. Det har varit mycket tårar och sömnlösa nätter. De enda som håller modet uppe är att jag är såååå omtyckt och populär på min praktik, så var det aldrig i skolan ;( Idag är det återträff på skönvikt, har egentligen ingen lust men ska dit ändå. Jag har inte gett upp men jag står still och har ingen kämparglöd eller motivation. Ha en trevlig helg och sköt om er!

Hårspännen, tekula, muspar, bakelser och loppisar
har gjort fler körsbärshårspännen och så en te-kula som jag gett bort i present till en person som är galen i te och duktig på att massera fötter :-)


Fyllt på med flera kakor men efter gårdagens loppis i Säterdalen så måste jag fylla på ännu en gång *s*
Var ju även på loppis i lördags i hedemora men det var nog den sämsta loppisen hittils, inte annonserat eller skyltat nånstans. Dålig stil! Har kontakta genuin dalamarknad också så ska se till att stå där om möjligt den 18 juni och 2 juli :)

Detta muspar har fått flyttat till göteborg och jag tror dom kommer trivas bra därnere :-)
just nu har jag beställning på 6 muspar så har fullt upp ett tag framöver.
Har plastat in alla mina söta insekter också med tanke på att vädret kan man inte alltid lita på när man står ute på loppis och marknader :)

Mors dag
Detta kort gjorde jag till min mamma på mors dag, inspiration fick jag från internet :)

RSS 2.0