Mera julkort & loppmarknad Falun 28 nov
Har gjort lite Hello kitty julkort och idag ringde jag och fick sista bordet på en loppis i falun som är på lördag 9-14
Tilda inspirerade julkort lite shabby chic
Ska göra mera nougat och massa smällkarameller :-)

Julmarknaden i SäterdalenBlev lyckad och jag känner sug efter att åka till fler marknader så har kollat upp lite olika alternativ i
borlänge, gustafs och avesta. Kanske också i falun :-)Det som sålde mest var nougaten och smällkaramellerna, kanske för att man fick provsmaka och tyckte de var så gott :)
Hann med och göra 2 nya hattar fick dock stå med hårtorken för att få dom torra extra snabbt så det ska jag göra i fortsättningen med :P Sålde 1 rosa hatt på marknaden :)
Medans jag satt på marknaden så hann jag under tiden börja på en ny grytlapp :)
Här kan du läsa om julmarknaden

-0,5 kg sen sist

Ja det är ju bättre än ingeting och kollar jag min dagbok den senaste veckan så har det inte gått så bra för jag har haft så ont i ryggen att jag inte orkat brytt mig om vad jag stoppat i mig och jag har även varit xtra sugen och hunrig på mat :( Motionen har också uteblivit då jag haft så ont att jag stundvis kunnat grina. Men det börjar släppa nu :) 2 kg kvar sen har jag nått mitt delmål och det ska jag ha gjort innan året är slut gärna innan jul :D är ju bara ca 1 månad kvar dit :P Ska snart iväg till skönvikt och där borde jag ju ha tappat ännumer i vikt eftersom senaste vägning är 2 veckor sedan :) Håll tummarna!

TOTALT HAR JAG GÅTT NER 29 KG NU! SUG PÅ DEN DU :P

ViktkurvaHär kommer min viktkurva från då jag börja med cambridge som är dom 2 första bergen som går neråt sen börja jag äta vanligt och gick upp i vikt en sväng. Sen har det sakta men säkert släppt och nu ska jag banemej gå ner minst 2 kg tills den 23 november. Är i borlänge nu över helgen men det blir ingen alkohol försen i slutet på denna månad.

Dagens kaloriintag: 1670

En guldstjärna till mig!

UFO-fenomenet i Sverige

Ja jag var på föreläsning nu på kvällen så man blir väl med i tidningen imorn. Hoppas jag gör mig snygg på bilden så kanske det blir en morot i kampen på kilona :P
Fick lov och slänga i mig lite mat när jag väl kom hem också fast jag inte var så sugen/hunrig.
Nej nu ska jag fortsätta med mitt pyssel tills jag deckar :P
Gonatt!

Dagens kaloriintag: 1719 kcal

Mera julpysselFlera smällkarameller har det blivit och några fler ska jag hinna med men nu börjar toarullarna ta slut :PEn närmare titt så man ser vad det förestället :-)

Vikten och operation

Fick brev igår och jag är inte aktuell för operation, det var som ännu ett slag i ansikte. Men så välbehövt så det är sant. Jag ska sluta köpa godis och dricka alkohol. Det är 2 veckor tills jag ska till Skönvikt igen vilket innebär att jag får gå ner 3 kg tills dess och det ska jag fan klara för då har jag nått det målet jag satte upp när jag börja med cambridge som jag aldrig nådde. Jag tänker skita i mitt kalorikonto just nu för igår åt jag 1849 kcal och var proppmätt. Jag ska ju egentligen äta 2000-2200 kcal. Vi får ju inte göra så men jag tänker inte tvinga mig och äta när jag tappat matlusten och känner mig mätt för det är ju faktist meningen att jag ska ändra mitt beteende såsom att sluta äta när jag inte är hunrig! Har provat byxor jag inte kunde ha i somras nu på morgonen och nått kg neråt så sitter dom jättebra på min kropp! Annars är det fullt upp med planering och pyssel inför julmarknaden har fler smällkarameller att göra och så måste jag skriva en ny prislista och så ska jag bara ännumera nougat och virka lite flera hattar.

Dagens kaloriintag: 1851 kcal

Juste fick ett par skitsnygga ulla popken ljusa jeans, svart tunika och bälte av emma när jag var i borlänge.
Jeansen sitter bra men kan inte riktigt knäppa dom, men till nyår då ska dom sitta perfekt :P


Julmarknad 22 november Säterdalen

Ja jag har inte skrivit på länge har inte haft något att skriva och inte haft lust heller för ibland händer det tråkiga saker i livet och ibland händer det positiva saker.Har redan satt upp mina julsaker för det är ju så grått och mörkt på eftermiddagen och kvällarna
så mysigt med lite julbelysning då ju :-)Ska köpa en till tjock tomte så han inte känner sig ensam :P20 påsar med knäck har jag gjort som jag ska säljaPackad och klar ischoklad har jag också gjort :)Äkta hemmagjord marknadsnougat *mums*Misslyckat försök med att göra mintkyssar så det sket sig :P
Men nougaten blev nästan perfekt, ska göra 2 formar till för den kommer nog gå åt *s*
Nåja jag hoppas ni kommer till Säterdalen den 22 november och handlar av mig.
Jag kommer ha fullt upp med att baka och så göra smällkarameller och virka lite juliga fjärilsmagneter och grytlappar. God jul!

RSS 2.0